Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
808  798 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.05.2024 - 07.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat in Monastir, regiunea Skanes, acest hotel de 4 stele a fost renovat in anul 2018 si este la 150 de metri de o plajă privată. Acesta oferă 2 piscine si un centru spa cu cadă cu hidromasaj si saună.

Camerele au aer conditionat si balcon cu vedere la grădină sau la mare. Toate camerele au TV prin satelit. Unele camere ale Hotelului Liberty includ minibar.

Restaurantul Al Maeeda serveste specialităti locale, iar micul dejun este servit in fiecare dimineată. Oaspetii se pot delecta cu cocktailuri la barul Zanzibar si cu ceai de mentă la Cafeneaua Sherazade.

La cerere se oferă masaje. In plus, oaspetii au la dispozitie un centru de fitness. Hotelul oferă acces la internet WiFi si un serviciu de inchirieri auto.

Centrul orasului Monastir si Aeroportul International Monastir sunt la 6 minute de mers cu masina de hotel. La proprietate există parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie