Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Hammamet


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Le Hammamet este situat intr-o zona linistita, inconjurata de copaci si flori. Hotelul este aproape de plaja si la 5 minute de centrul orasului.

FACILITATI
Plaja: plaja se afla la o distanta de 240 m de hotel.
Piscine: piscina interioara si exterioara.
Wi-Fi: se ofera acces la Wi-Fi.
Wellness: centru spa (masaje, tratamente, sauna, baie de aburi).

RESTAURANT
La hotelul Le Hammamet oaspetii pot savura o varietate de preparate in restaurante si baruri, care ofera pe tot parcursul zilei mese delicioase si un meniu de bauturi rafinate. Exista restaurante tip bufet si restaurante cu conceptul inovator Dine Round, datorita caruia oaspetii pot descoperi bucatariile traditionale din intreaga lume fara a parasi hotelul.

CAMERE
Toate unitatile de cazare dispun de telefon, aer conditionat, uscator de par, Wi-Fi, TV prin satelit. Oaspetii pot alege intre camere, apartamente si bungalouri.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.