Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rove at the Park

de la
1021  818 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.05.2024 - 14.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE

Rove At The Park este localizat la 2,2 km Legoland, Motiongate, Bollyood Parks Dubai. Plaja Jabel Ali este la 16,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International din Dubai aproximativ 56,3km.

FACILITATI

Plaja este situata la 20 de minute de hotel.
Piscina exterioara
Sala de fitness complet echipata
Parcare
WiFi
Sala de jocuri cu console, foosball, minigolf, tenis de masa.
Spalatorie in regim self-service.

RESTAURANTE

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Restaurantul hotelului poate satisfice toate gusturile servind preparate internationale sau meniuri vegetariene si oferind o gama larga de bauturi calde sau racoritoare.

CAMERE

La Rove At The Park toate camerele sunt antifonate si dispun toate de urmatoarele dotari: televizor, aer conditionat, mini frigider, telefon, seif, WiFi.

Rover Room - aceasta camera ofera o suprafata de 23m2 si are capacitate maxima de 2 adulti si un copil. Camerele au vedere la oras.
Family Interconecting Rover Room - aceasta camera ofera o suprafata de 46m2 si are capacitate maxima de 4 adulti si 2 copii. Camerele au vedere la oras.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.