Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
778 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Tzilios Studios se află la 350 de metri de centrul satului Acharavi si oferă o piscină in aer liber și un snack bar. Pune la dispozitie unităti de cazare in sistem self-catering, cu WiFi gratuit. Proprietatea se află la 400 de metri de plaja din Acharavi.

Toate studiourile de la Tzilios au o zonă de relaxare si un balcon cu vedere la piscină și grădină. Fiecare are o chicinetă cu masă și minicuptor cu plite de gătit.

Băuturi răcoritoare și mese ușoare sunt servite la snack bar. Micul dejun poate fi pregătit la cerere și la un cost suplimentar.

Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile de pe terasa la soare de langă piscină sau in lounge-ul comun. Clădirea este inconjurată de o grădină mare bine intreținută, cu iarbă și flori.

La cațiva pași se află numeroase taverne, cafe-baruri si un supermarket. O stație de autobuz este la 20 de metri. Orașul Corfu este la 50 de minute cu mașina, iar Aeroportul Internațional Corfu se află la aproximativ 40 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie