Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN MOON APART KUSADASI

de la
830  400 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Fiind situat într-o zona animata din Kusadasi, reprezinta o alegere ideala pentru a vă bucura de o evadare cu prietenii sau familia.

Descriere:
Fiind situat într-o zona animata din Kusadasi, reprezinta o alegere ideala pentru a vă bucura de o evadare cu prietenii sau familia.

Localizare :
Situat în statiunea plina de viata Kusadasi, hotelul Golden Moon Apart se afla la 800 de metri de Jade Beach Club si la aproximativ 1 km de Plaja Femeilor, vestita strada cu baruri si Marele Bazar. Muzeul Efes se afla la aproximativ 15 km de locatie.

Website:
http://www.goldenmoonapart.com

Facilitati hotel :
Golden Moon oferă 60 de apartamente în regim de autogospodarire.. Oaspetii hotelului de apartamente se pot relaxa la piscina hotelului, la baia turceasca sau la biliard. De asemenea, exista varianta de hidromasaj în aer liber şi o piscina pentru copii. Golden Moon are un restaurant interior, cu o terasa exterioara, care serveste preparate culinare turcesti şi internationale. În plus, proprietatea are 3 baruri.

Facilitati camere:
Fiecare apartament are unul sau doua dormitoare, un colt de bucatarie si sunt dotate cu aer conditionat, televizor cu canale prin Satelit, facilitati pentru prepararea cafelei si ceaiului, frigider, baie cu dus si uscator de par şi un balcon mare cu vedere superba la statiune. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.