Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUN PALACE CLUB HOTEL


Descriere



Localizare
Sun Palace Club Hotel este situat în centrul stațiunii Sunny Beach, la doar 150 de metri distanță de plajă și foarte aproape de zona cu magazine, restaurante și cluburi.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi următoarele facilități: 3 lifturi, recepție, seif la recepție (contra cost), birou de schimb valutar, Wi-Fi în zonele publice (contra cost), piscină exterioară cu secțiune pentru copii, piscină interioară (neîncălzită), umbrele și șezlonguri la piscină, servicii rent a car, restaurant principal cu terasă, lobby bar, asistență medicală (contra cost), servicii de spălătorie/călcătorie (contra cost), coafor (contra cost), salon de înfrumusețare (contra cost), sală de conferințe, loc de joacă pentru copii, programe de animație, jocuri electronice (contra cost), pătuț pentru copii (gratuit, la cerere), fitness, tenis de masă, darts, biliard (contra cost), masaj (contra cost), servicii SPA (contra cost), parcare (contra cost, nepăzită). Hotelul permite accesul cu animale de companie de talie mică, la cerere și la un cost suplimentar.

Facilitati camere
Toate camerele dispun de TV prin satelit, balcon mobilat, telefon, minibar, aer condiționat, Wi-Fi (contra cost), parchet laminat, baie cu duș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.