Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Melia Grand Hermitage!

de la
456  395 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.05.2024 - 30.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE:Hotelul este situat aproape de plaja si beneficiaza de o pozitie privilegiata avand o minunata vedere panoramnica. Melia Grand Hermitage este considerat ca fiind unul dintre cele mai luxoase hoteluri din aceasta statiune, avand 728 camere doatate cu: telefon, TV, aer conditonat,balcon, toaleta.

FACILITATI HOTEL:3 receptii, restaurant principal Hermitage, 2 baruri la piscina, stage bar, lobby bar cafe Roma, pub nemtesc The Bierstube, tapas bar La Terraza, Oriental corner - serveste cafea turceasca si narghilea, restaurant Italian Al Dente, restaurant The Level, Sunshine Cafe, restaurant spaniol Paellador Levante, piscina interioara semiolimpica cu jacuzzi,piscina exterioara, piscina pt copii, topogane, loc de joaca pt copii, sala fitness, centrul SPA YHI, internet wireless in camera si zonele publice, sala de conferinte, room service 24 de ore, exchange 24 de ore, servicii medicale si stomatologice, rent a car, coafor,spalatorie si curatatorie, terasa, gradina, miniclub pentru copii,parcare exterioara si garaj ( contra cost 20 leva / zi se achita la receptive nu se poate rezerva / garanta din agentie ) .

FACILITATI CAMERE: camerele duble au cca 43 mp, 2 paturi twin/pat matrimonial, vedere la parc/mare, balcon spatios, baie cu cada si uscator de par,cabina de dus separata,oglinda cosmetica,detector de fum, halate si papuci, decorate in tonuri calde dispun de mobilier de lemn de mahon, incalzire/aer conditionat centralizat, seif, minibar, TV prin satelit, acces la internet, patuturi pentru copii.
Check in: la ora 15 :00, check out la : 12:00.

The Level Junior Suite - o singura camera cu suprafata mare tip studio - 64 -68 mp cu pat mare, cu vedere la mare si la piscina exterioara, spatiu pentru canapea si fotolii, minibar, safe, 3 telefoane,balcon, baie cu cada si dus, bideu, internet (gratuit).
The Level Deluxe Suite - o singura camera tip studio 63 -89 mp, cu pat mare, vedere la mare sau la parc, situate la etajele 6, 7 si 9 ale hotelului. Fiecare suita are spatiu pentru luat masa cu chicineta si cuptor cu microunde, baie luxoasa cu jacuzzi, minibar, safe, 3 telefoane, balcon, internet (gratuit ).
Observatii:la un sejur minim de 7 nopti pt o camera Level - parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile ( nu se poate rezerva /garanta din agentie ); camerele cu sea view pot sa nu fie cu vedere directa la mare, pot sa aiba obstacole /copaci, etc sau pot sa fie side sea view, camerele interconectate pot fi numai sea view; camerele level saunt mereu cu vedere directa la mare, daca se alege demipensiune sunt incluse si bauturi la masa: apa, bere si vin locale, sucuri.
Tapas Bar La Terrazza
Urmand exemplul regelui spaniel Alfonso X, inventatorul tapasului, servim oaspetilor noastri experiente spaniole de neuitat cu tapas preparat in stil spaniol la micul dejun tarziu, pranz si cina in noul restaurant Tapas La Terrazza. Restaurantul este deschis tuturor oaspetilor, este inclus in conceptul All Inclusive si in programul de Demipensiune pentru cina.
Deschis intreg sezonul 2014.

Sports Bar
Pentru toti fanii sportului, un nou bar sportiv este deschis, unde oaspetii uniti de aceleasi pasiuni pot viziona meciurile echipelor favorite pe ecrane LCD in atmosfera prietenoasa a barului.
Disponibil pentru toti oaspetii si inclus in conceptul All Inclusive.
Deschis intreg sezonul 2014.

Topogane:
Ce este o vacana de vara fara a te bucura de experienta racoritoare a unui tobogan de apae Melia Grand Hermitage ofera oaspetilor sai sansa de a se bucura de aceasta senzatie.
Disponibil pentru toti oaspetii si inclus in conceptul All Inclusive.
Deschis numai in sezonul de varf.

Animation Bar
Vacanta de vara nu este completa fara cocktailuri! Oaspetii se pot bucura de o gama larga de bauturi racoritoare, cocktaluri revigorante, bauturi alcoolice locale, bere si vin la draft la barul Animation situat in zona piscinei exterioare.
Disponibil pentru toti oaspetii si inclus in conceptul de All Inclusive.
Deschis de la 15 mai

Coltul Oriental
In dupa amiezele fierbinti ale verii, o cafea preparata dupa traditia turceasca completata de o varietate de dulciuri si narghilele reprezinta varianta cea mai buna de relaxare.
Disponibil pentru toti oaspetii si inclus in conceptul de All Inclusive.
Deschis numai in sezonul de varf
VIP SPA Suite la YHI SPA Center
Un loc nou a fost creat, unde oaspeii pot gasi intimidate iar ideea de clasa si individualitate ii va impresiona a noul VIP SPA. Gama variata de masaje si terapii este completata de baia cu arome minerale, paturi pentru relaxare, sampania servita si elegantul loc SPA pentru servirea mesei.
Disponibil pentru toti oaspetii. Nu este inclus in conceptual All Inclusive
Deschid intreg sezonul 2014.

Restaurantul THE LEVEL
In 2014 Melia isi va surprinde oaspetii cu un nou proiect, spatios si exclusiv, restaurantul numit THE LEVEL. Este localizat la nivelul C, exclusiv pentru oaspetii care folosesc conceptual THE LEVEL. O terasa spatioasa decorate cu elemente florale va fi de asemenea la dispozitia oaspetilor care se bucura de acest concept. In acest loc totul este creat cu atentie maxima la detaliu.
Disponibil pentru toti oaspetii care folosesc conceptul THE LEVEL si inclus in conceptul THE LEVEL All Inclusive.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.