Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PLISKA


Descriere

Hotelul Pliska functioneaza pe tot parcursul anului si ofera conditii excelente de cazare si masa, atat pentru o vacanta de neuitat, cat si pentru evenimentele speciale din viata Dvs.

Localizare:
Pliska Hotel este localizat foarte aproape de centrul stațiunii Nisipurile de Aur, la 300 m de plajă și foarte aproape zona comercială.  

Categorie
3***

Website
http://www.pliska-goldensands.com/index.php?lang=ro

Tip Masa
All Inclusive

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de: recepție, restaurant, lobby bar, bar la piscină, club de noapte, Wi-Fi în lobby (gratuit), seif (contra cost), schimb valutar, room service, sala de conferințe, magazine, palatorie (contra cost), parcare nepazita (gratuit), piscină exterioară, piscină interioară cu apă minerală (32°C), jacuzzi (32°C), fitness, baie de aburi, biliard, saună, internet café, piscină pentru copii, loc de joacă. 

Facilitati camere:
Toate camerele dispun de aer condiționat individual, TV prin satelit, telefon, mini-frigider, baie cu dus, uscător de par (la recepție), terasă, podea acoperită cu gresie. 

Taxe incluse
Taxa de statiune si reprezentant

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.