Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLADIOLA

de la
217  202 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 22.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare
Hotelul Gladiola este situat în centrul staţiunii Nisipurile de Aur, la doar 50 de metri de plajă.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispoziția oaspeților următoarele facilități Reception and safety deposit boxes for rent, restaurant principal, lobby bar, bar la piscină, seif (contra cost), birou de schimb valutar, Wi-Fi în lobby (contra cost), magazin, spălătorie (contra cost), parcare păzită (contra cost), piscină exterioară, piscină pentru copii, fitness, masaj (contra cost), saună (contra cost), biliard (contra cost), tenis de masă (contra cost), pătuț pentru copii (gratuit, la cerere), scaune înalte pentru copii în restaurant (gratuit), umbrelă și șezlonguri la piscină (gratuit pentru oaspeții cu program all inclusive).

Facilitati camere
Toate camerele dispun de 2 paturi twin, pat suplimentar (pat pliant), aer condiționat, TV prin satelit, telefon, Wi-Fi (contra cost), minibar, baie cu duș și uscător de păr (de la recepție), balcon cu masă și scaune și vedere la mare sau la parc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.