Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bomo Sermilia Cronwell Resort

de la
1267  1008 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Buzau
Verifica disponibilitate

Descriere

Locatie

Peninsula Sithonia, Psakoudia (lângă statiunea Gerakini), la 75 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic.


Recomandari

Hotel de lux situat pe plaja, stil modern, bar pe acoperiș cu vedere panoramică, restaurant, baruri, centru SPA cu complex de saună, piscină în aer liber, zonă de relaxare, camere confortabile, animație, servicii de calitate superioara.


Descriere camere

Total 102 camere: Doubles Promo (~18 mp), Singles & Doubles Standard (~18-21 mp), Doubles Standard 4 pax (~21 mp), Doubles SV (~18-21 mp), Suites (~32 mp), Suites SV (~32 mp), 3 Suites Family (~44 mp).

Facilitati camere: aer condiționat, mini-bar, telefon, acces gratuit la internet Wi-Fi, seif (gratuit), baie (cadă / duș), uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă, TV satelit, balcon / terasă.

Double Promo (~ 18 mp) Capacitate maximă 2 persoane. Pat dublu.
Single & Double Standard (~ 18-21 mp) Pat dublu, canapea (în unele camere).
Double SV (~ 18-21 mp) Pat dublu, canapea (în unele camere), vedere la mare.

Double Standard 3 pax (~21 mp) Pat dublu, pentru persoana a treia - o canapea.
Double Standard 4 pax (~ 21 mp) Pat dublu, pat suplimentar pentru a 3-a și a 4-a persoană - o canapea si un pat pliabil cu o saltea standard.
Suite (~ 32 mp) O suită confortabilă cu două incaperi, terasă. Camerele sunt separate printr-o ușă glisantă, într-o cameră - o canapea, un fotoliu pat; în a doua cameră - pat dublu SAU o suită în plan deschis, separată de un perete (pat dublu, în spatele peretelui este o canapea). Pat suplimentar pentru a patra persoană - pat pliabil cu o saltea standard.
Suite SV (~ 32 mp) O suită confortabilă cu două camere, terasă; camerele sunt separate de o ușă glisantă, într-o cameră este o canapea, un fotoliu; în a doua cameră - un pat dublu SAU o suită în plan deschis, separată de un perete (pat dublu, în spatele peretelui este o canapea). Pat suplimentar pentru a patra persoană - pat pliabil cu o saltea standard.
Family Suite (~ 44 mp) Suită spațioasă cu două camere, cu terasă și chicinetă (cuptor cu microunde, ceainic electric). Într-o cameră există o canapea; într-un dormitor separat cu o ușă - un pat dublu. Baie cu WC.

Serviciul de curatenie in camere - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.

În camere:
Standard: minibarul este alimentat zilnic cu apă îmbuteliată, sucuri și băuturi carbogazoase.
Suite / Family suite: minibarul este alimentat zilnic cu apă îmbuteliată, sucuri și băuturi carbogazoase, bere și vin.
Facilități pentru prepararea de ceai și cafea: Suite / Family Suite.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.